Synergy

Wat hebben we ontwikkeld?

Synergy heeft een breed scala aan geavanceerde technologische oplossingen ontwikkeld, waaronder een gedistribueerd Manufacturing Execution System (MES), webgebaseerde gebruikersinterface-applicaties, HMI-control-applicaties, SCADA/PLC-functionaliteit en IIOT-oplossingen met Sparkplug en SQL Bridge. Deze innovaties optimaliseren productieprocessen, verbeteren de efficiëntie en zorgen voor betere controle en monitoring, waardoor klanten kunnen profiteren van verhoogde operationele efficiëntie en lagere kosten.”

MES Control System

Distributed MES Control System

Synergy heeft een gedistribueerd Manufacturing Execution System (MES) geïmplementeerd bij een grote fabrikant. Dit systeem optimaliseert productieprocessen door het bieden van real-time data en geavanceerde controle over de productie, wat leidt tot verhoogde efficiëntie en lagere operationele kosten.

Webbased software

Gebruikers interfaceapplicatie (webgebaseerd)

Een innovatieve webgebaseerde gebruikersinterface ontwikkeld door Synergy-Tech stelt proces- en machineoperators in staat om de fabrieksproductie nauwkeurig en efficiënt te beheren. Deze interface biedt intuïtieve controle en monitoring van productieprocessen, wat resulteert in een verbeterde productiviteit en gebruikerservaring.

HMI-webbased

HMI Control Application (webgebaseerd)

Synergy ontwikkelde een Human Machine Interface (HMI) applicatie voor een industriële klant, waardoor operatoren gemakkelijker en effectiever interactie kunnen hebben met machines en productieprocessen. Deze toepassing zorgt voor betere besluitvorming en operationele efficiëntie.

Scada

SCADA/PLC Functionaliteit

Synergy integreerde SCADA/PLC-functionaliteit in productiesystemen van klanten, waardoor complexe processen en apparatuur op afstand kunnen worden gemonitord en bestuurd. Dit verbetert de betrouwbaarheid en veiligheid van industriële processen.

IIOT met Sparkplug en SQL Bridge

IIOT met Sparkplug en SQL Bridge

Synergy implementeerde een Industrial Internet of Things (IIOT)-oplossing met Sparkplug- en SQL-bruggen, die een unified namespace-gebaseerde gegevensverzameling mogelijk maakt. Dit systeem biedt geavanceerde data-analyse en historische gegevensopslag, wat leidt tot betere procesinzichten en besluitvorming.